ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ο Στάθης Δρογώσης στον Πολυχώρο Αγορά

Με συνοδοιπόρους τη χαρισματική φωνή και το πιάνο του, ο Στάθης Δρογώσης καλεί σε μια νοσταλγική μουσική εκδρομή, σταθμό της οποίας θα αποτελέσουν και τα Γιάννενα, όπου θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή, στον Πολυχώρο Αγορά.

«Μετά από καιρό, αφήνει τις μπάντες, παίρνει τη μεγάλη βαλίτσα με τα τραγούδια του και μας αποπλανεί! Επιτυχίες δικές του αγαπημένες, με αφετηρία “τα φώτα που σβήνουν”, με ενδιάμεσους σταθμούς τις μοναδικές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως ο Γιαννης Κοτσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και άλλοι πολλοί, και φτάνοντας στο σήμερα, με τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους όπως και άλλων δημιουργών που μας συστήνει ο ίδιος», αναφέρεται σε δελτίο τύπου για τη χειμερινή περιοδεία του ανά την Ελλάδα.
Αποκλειστικά για λίγες επιλεγμένες συναυλίες, ο Στάθης Δρογώσης συμπράττει επί σκηνής με τον Οδυσσέα Τσάκαλο, τον εξαιρετικό τραγουδοποιό, ντράμερ και μέλος των ιστορικών ΦΑΤΜΕ, ο οποίος θα χαρίσει στο κοινό τις δικές του αξέχαστες συνθέσεις.
Ώρα έναρξης 10 το βράδυ. Είσοδος 10 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6932580464.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών