ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Γιάννενα

Την 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας συνδιοργανώνουν το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών», το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και ο Δήμος Ζίτσας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου.

Στη φετινή διοργάνωση θα βρίσκονται στα Γιάννενα πάνω από 200 μαθήτριες και μαθητές κιθάρας από επτά πόλεις της χώρας, μαζί με άλλους σπουδαστές μουσικής, καθηγητές και μαέστρους. Πιο συγκεκριμένα, οι μουσικοί φορείς που θα συμμετέχουν με σύνολα / ορχήστρες κιθάρας, είναι το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, το Ωδείο «Πολυρυθμία» Πρέβεζας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, τα Μουσικά Σχολεία Καστοριάς, Λευκάδας, Αγρινίου και Ιωαννίνων, καθώς και το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.
Αναλυτική παρουσίαση των συνόλων / ορχηστρών, των μελών τους και των μουσικών προγραμμάτων τους, καθώς και η έντυπη μορφή του προγράμματος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου https://guitar-ioannina.blogspot.com/.

Σχετικά άρθρα

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου ταξιδεύει στη Σύρο

Εκτέλεση έργου μπαρόκ στο εσωτερικό ενός νταμαριού

Μία ιδιαίτερη εκτέλεση της Άγιας Νύχτας από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου