ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Τρίγωνα-Κάλαντα, Γράψε καινούργια κι’ άλλαχτα!»

Την παράσταση με τίτλο «Τρίγωνα-Κάλαντα, Γράψε καινούργια κι' άλλαχτα!» παρουσιάζει η ομάδα κουκλοθεάτρου Αντράλα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, για δύο παραστάσεις, στο θέατρο Κύκλος (Αραβαντινού 14 ).

Ήρθανε τα Χριστούγεννα και ο Αι Βασίλης ξεκίνησε δουλειά! Γράμματα και ευχές από όλα τα παιδιά, έρχονται στο σπίτι του που βρίσκεται μακριά και τρέχει πανικόβλητος να πάνε όλα καλά! Τα κάλαντα θα ακουστούν για άλλη μια φορά, μα κάποιοι τα βαρέθηκαν και αλλάζουν τώρα πια! Νέες φωνές ακούγονται να τραγουδούν ξανά, το ξωτικούλι κάλαντο, φωνάζει δυνατά! Αι Βασίλης, τάρανδος και Άγιο-Βασιλίνα, ακούν τα νέα κάλαντα που φαίνονται πιο «φίνα». Όλοι μαζί γιορτάζουνε για το καινούργιο έτος και εύχονται υγεία, αγάπη , ζεστασιά για όλους εμάς και φέτος! Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά με πρωταγωνιστές 12 επιτραπέζιες κούκλες.
Η ιδέα, η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι των Σωκράτη Παππά και Χρήστου Κόλλια. Παίζουν οι Σωκράτης Παππάς και Κατερίνα Βασιλείου. Παραγωγή και κατασκευή κουκλών – σκηνικών Κουκλοθέατρο Αντράλα. Σύνθεση κομματιών Κώστας Μπασδάνης, σχεδιασμός αφίσας Γιώτα Γρηγοριάδου, φωτογραφίες Στέλλα Μπασιά.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 50 λεπτά και απευθύνεται σε ηλικίες από 3 ετών και άνω.
Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ. Στα τρία εισιτήρια προνομιακή τιμή 18 ευρώ, στα τέσσερα 25 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6974291513.

Σχετικά άρθρα

«Ανακουκλωθείτε για να μη χανόμαστε!!!»

«Ένας καλικάντζαρος στο καραμελάδικο» από το Κουκλοθέατρο Αντράλα

Ηπειρωτικός Αγών

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού»για δύο ακόμη παραστάσεις