ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Solmeister και Marseaux στον Πολυχώρο Αγορά (κλήρωση πρόσκλησης)

Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για άλλο ένα επετειακό «Να Τα Πούμε» στην εκτενέστερη μέχρι στιγμής edition του, με δώδεκα συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Γιάννενα αποτελούν τον δεύτερο σταθμό αυτής της περιοδείας τους, με μια εμφάνιση στον Πολυχώρο Αγορά το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.
Με το «Cool Kids Never Die» του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, «Το Χάρτινο Βασίλειο» του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, και το πιο πρόσφατο «Τα Λέμε Στην Κόλαση» να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο « Solmeister 1S D3AD».
Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam και της pop star Marseaux, με την οποία μοιράζεται την σκηνή σε αυτά τα shows και η οποία το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «Chica», συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 το βράδυ. Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση μέσω του δικτύου viva.gr, στα καταστήματα Manthos Optical και στη Μικρή Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. και η Bullet Production κληρώνουν μία μονή πρόσκληση για το live των Solmeister και Marseaux.  Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Solmeister και Marseaux» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών