ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Λυκουργο-μπερδέματα» από το κουκλοθέατρο Αντράλα

Την παράσταση «Λυκουργο-μπερδέματα» παρουσιάζει η ομάδα κουκλοθεάτρου Αντράλα από αυτή την Κυριακή και για τις επόμενες τρεις Κυριακές (2,9,16 και 23 Οκτωβρίου), στις 12 το μεσημέρι, στο Θέατρο Κύκλος (Αραβαντινού 14).

Ο Λυκούργος είναι ένας καλοκάγαθος λύκος, αλλά πολύ γκαφατζής. Στο παραμύθι που κατοικεί, έχει προκαλέσει, άθελά του, μεγάλες ζημιές. Όλα ξεκινούν, όταν τον διώχνουν από το Λυκοχωριό και βρίσκεται μόνος στη βιβλιοθήκη, να περιπλανιέται από παραμύθι σε παραμύθι. Τι τον περιμένει άραγε στην πελώρια βιβλιοθήκη; Θα καταφέρει να βρει κάπου να μείνει; Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου που κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Στην παράσταση παίζουν 20 κούκλες και χρησιμοποιούνται τρεις τεχνικές κουκλοθεάτρου, όπως το θέατρο σκιών, οι μαριονέτες και οι μαρότες. Η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Βασιλείου και παίζουν οι Σωκράτης Παππάς και Γιάννης Παπαγεωργίου. Τις κούκλες και τα σκηνικά κατασκεύασαν οι Χρήστος Κόλλιας και Σωκράτης Παππάς, βοηθοί σκηνικών είναι οι Άρια Φίνου και Όλγα Κήττα, η πρωτότυπη μουσική της Ματούλας Ζαμάνη, τα κομμάτια συνέθεσε ο James – Δημήτρης Μπασδάνης, ενδυματολόγος είναι η Μάρθα Αντωνίου, τη χάρτινη φιγούρα, το θέατρο σκιών και την αφίσα σχεδίασε η Γιώτα Γρηγοριάδου, οι φωτογραφίες είναι της Στέλλας Μπασιά, τον φωτισμό και τον ήχος επιμελείται η Μίνα Ρισάνου.

Η διάρκεια της παράστασης, που απευθύνεται σε ηλικίες από 3 ετών και άνω, είναι 1 ώρα. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ. Στα τρία εισιτήρια προνομιακή τιμή 18 ευρώ και στα τέσσερα εισιτήρια 25 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6974291513.

Σχετικά άρθρα

«Ανακουκλωθείτε για να μη χανόμαστε!!!»

«Ένας καλικάντζαρος στο καραμελάδικο» από το Κουκλοθέατρο Αντράλα

Ηπειρωτικός Αγών

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού»για δύο ακόμη παραστάσεις