ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Μια Περιήγηση: Διαδρομή Ι στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης»

Την ιδιοτυπική παράσταση-ξενάγηση με τίτλο «Μια Περιήγηση: Διαδρομή Ι στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης» επαναλαμβάνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων από αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και έως τις 16 Οκτωβρίου, ξεκινώντας τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες για τη νέα θεατρική περίοδο, που είναι η 40η από την έναρξη της λειτουργίας του.

Ένας θεατρικός περίπατος, που θέλει, με οδηγό την πλούσια ιστορία της πόλης μας, να μας ταξιδέψει στο παρελθόν για να αναστοχαστούμε το παρόν. Ένα ραντεβού με δύο ηθοποιούς σε επιλεγμένα σημεία της πόλης γεμάτο εικόνες, αφηγήσεις, ποίηση, σιωπές, ιστορία, νοσταλγία…
Σύλληψη, δραματουργία, σκηνοθεσία και ερμηνεία Κίκα Ζαχαριάδου και Γιάννης Κοντός.
Οι διαδρομές θα ξεκινούν από το Ιτς Καλέ στις 5 το απόγευμα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη (21-22/9, 28-29/9 και 5-6/10) και στις 11.30 το πρωί και 1 το μεσημέρι τις Κυριακές (25/9, 9/10 και 16/10). Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι μία ώρα. Μέγιστος αριθμός θεατών 15 άτομα.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θεατών ανά παράσταση/ξενάγηση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail dipethediadromi@gmail.com. Η συμμετοχή στην παράσταση-ξενάγηση είναι δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων