ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στον Πολυχώρο Αγορά (κλήρωση προσκλήσεων)

Σε μια δυστοπική εποχή και μετά από δυόμισι χρόνια, κατά τα οποία ετοίμασε καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει την μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στον δρόμο για μια σειρά από live σε... θερμοκρασία βρασμού.

Από την περιοδεία τους δε θα μπορούσαν να λείψουν τα Γιάννενα, όπου θα εμφανιστούν την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά.
«Η αληθινή μουσική, και η τέχνη γενικότερα, οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα στο πιο βαθύ σκοτάδι άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε», αναφέρεται σε κείμενο για το live.
Τους 100°C αποτελούν οι Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στην είσοδο και 13 ευρώ στην προπώληση. Εισιτήρια προπωλούνται στην πλατφόρμα της Viva και στη Μικρή Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ.
Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και ήδη νοσήσαντες. Aπαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών και έγγραφο ταυτοποίησης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για το live του Γ. Αγγελάκα. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας και γράφετε «για Γ. Αγγελάκα στο θέμα, μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών