ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων- Διαδικτυακές παραστάσεις και δράσεις μέσω You tube

Διαδικτυακές παραστάσεις και δράσεις θα προβάλει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, μέσα από το κανάλι του στο youtube, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η αρχή γίνεται από αύριο Τρίτη, καθώς στο κανάλι του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα παρουσιαστούν η αφήγηση του παραμυθιού «Το Δώρο της παπλωματούς» από τη Βίκυ Βάββα (Ανοιχτό Παράθυρο), ένα εργαστήρι κατασκευής κούκλας από την Εβίτα Αγγέλη (Βυσσινόκηπος) και η χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά «Ποιος θα σώσει τα Χριστούγεννα;» από τη Χριστίνα Ντούκα (Ενεργό Θέατρο).
Από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τους Αθεράπευτους και της παράστασης με ζωντανή μουσική γοτθικών παραμυθιών και παραμυθιών από ξένες χώρες «Το μαγικό φτερό των Χριστουγέννων» από την Αθηνά Τσικνιά και το Θέατρο Actina.
Από την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου διαθέσιμα θα είναι επτά βίντεο με χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης» και η παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την ομάδα της Σχολής Χορού Ανθή Βικελή.
Όλες οι δράσεις θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων έως τις 7 Ιανουαρίου.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και μια αφήγηση χριστουγεννιάτικης ιστορίας από συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι, στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο