ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Πίτσες Μπλε» με τον Τσολιά και την μπάντα του

Ο punk φουστανελάς επιστρέφει στην κανονικότητα, κραδαίνοντας την πίτσα στο χέρι, κερνάει ανάπτυξη με φόρους και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου για να παρουσιάσει την Κομέντια Ερουντίτα «Πίτσες Μπλε».

Ο Τσολιάς, κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, εν δε Τσόλια μπάντ, δηλαδή Δημήτρης Στασινός στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Αντώνης Παλαμάρης στα πλήκτρα, ο Νίκος Τσιμπινός στο μπάσο και ο Αλέξανδρος Σταματίου στα τύμπανα, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το βράδυ, στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά (Κ. Κατσαρη 11).
Το «Πίτσες Μπλε» είναι μια μουσικό-σατιρική παράσταση λοξού πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού. Ένας επιθεωρησιακός αθυρόστομος μονόλογος, μπλεγμένος με μουσικές, φάρσες και βίντεο με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ Μπαλούρδο. Όπως αναφέρεται σε κείμενο για την παράσταση, «θα αναγνωστούν χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, θα καταπατηθούν ανθρώπινα δικαιώματα, θα καούν αναρχικές βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες μάγισσες και θα φαγωθούν προσφυγάκια (όχι τα ψάρια)».
Γενική είσοδος 13 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στον Πολυχώρο Αγορά και στα καταστήματα Public και Γερμανός (απέναντι από το Ρολόι), καθώς και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr. Τηλέφωνο κρατήσεων 6932580464.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών