ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

The Great Machine από το Ισραήλ στο Castillo

Ένα ψυχεδελικό ροκ τρίο από το Ισραήλ, τους The Great Machine, φιλοξενεί στη σκηνή του μεθαύριο Πέμπτη το Castillo bar, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ελλάδα.

Ο Omer Haviv στην κιθάρα και ο αδελφός του Aviran Haviv στο μπάσο, σε συνδυασμό με τα εκρηκτικά τύμπανα του Michael Izaky, δημιουργούν ένα ισχυρό μείγμα psychedelic και stoner rock μουσικής εμπειρίας, με έντονα punk rock στοιχεία.
Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP το 2013, ακολούθησε μια περιοδεία στη Γερμανία, όπου ήταν η πρώτη από τις πολλές επισκέψεις τους στην Ευρώπη.
Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους και τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, εν ονόματι «Love», το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από όλη τη stoner / psych σκηνή σε όλο τον κόσμο. Στις 4 Ιανουαρίου 2018, το 3ο full lenght album των The Great Machine «Respect» κυκλοφόρησε από την «Reality Rehab Records», ένα ανεξάρτητο τοπικό label.
Πλέον έχουν καθιερωθεί στο Ισραήλ με ένα αρκετά πιστό και ισχυρό κοινό. Οι The Great Machine έχουν παίξει σε φεστιβάλ και σκηνές σε όλη την Ευρώπη, όπως το Freak Valley στη Γερμανία, το Wild Mint στη Ρωσία και το SonicBlast Moledo στην Πορτογαλία, και τον Οκτώβριο του 2016 περιόδευσαν με All Them Witches, και τον Ιούνιο του 2019 με 1000mods και Radio Moscow. Το live θα ανοίξουν στις 10 το βράδυ οι Bloodvault.
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, «WiLl BrEaK ThEeM BaD» μας υπόσχονται τα τρομερά παιδιά των Δε Luckies, που εμφανίζονται για μια ακόμη φορά στο Castillo, ενώ το Σάββατο ακολουθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Bon Jovi, με πέντε μουσικούς της πόλης να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο αφιέρωμα σε μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες των 80’s και 90’s.
Τηλέφωνο κρατήσεων 2651071777 και ηλεκτρονικά στη σελίδα του Castillo στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Απόκριες με Δε Luckies στο Θυμωμένο Πορτραίτο

«Δε Luckies» και ένα tribute στον Chet Baker

Τζαμάλα πάρτι με τους «Δε Luckies» στο Θυμωμένο Πορτραίτο