ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Δε Luckies» και ένα tribute στον Chet Baker

Οι «Δε Luckies» επιστρέφουν στην αυλή του Θυμωμένου Πορτραίτου με το «Rockin' In Silence», ένα ακουστικό σύνολο το οποίο αποτελεί τη «σιωπηλή» εκδοχή των electric εμφανίσεων τους, την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Ακουστικώς διασκευασμένα κομμάτια της προσωπικής δισκογραφικής τους δουλειάς καθώς και διασκευές από την παγκόσμια ροκ μουσική σκηνή συνθέτουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. Είσοδος 5 ευρώ.
Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, το Θυμωμένο Πορτραίτο φιλοξενεί τον τρομπετίστα Γιάννη Οικονομίδη και τον πιανίστα Φίλιππο Κωσταβελη σε ένα αφιέρωμα σε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής, τον σπουδαίο Chet Baker.
Οι δύο μουσικοί, με πολύχρονη πορεία και προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, μας ταξιδεύουν στην ταραχώδη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού τρομπετίστα και τραγουδιστή, που άφησε το στίγμα του και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια μουσικούς. Λεπτομέρειες και στοιχεία από την πορεία του, σε συνδυασμό με τα πιο χαρακτηριστικά του κομμάτια, μας ταξιδεύουν στην εποχή ενός από τους πιο αγαπημένους και αναγνωρίσιμους τζαζ μουσικούς που έχουν υπάρξει.
Τηλέφωνο κρατήσεων 2651068550, είσοδος 5 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Los Yorubanos πρότζεκτ στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Απόκριες με Δε Luckies στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Δημήτρης Μητσοτάκης και «112» στο Θυμωμένο Πορτραίτο