ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ένα ακόμη τριήμερο με live στο Castillo

Με live τοπικών και όχι μόνο συγκροτημάτων ξεκινά ο Δεκέμβριος στο Castillo Bar, την πιο ενεργή μουσική σκηνή της πόλης το τελευταίο διάστημα.

Αύριο Πέμπτη, μετά τις 9.30 το βράδυ, οι γνώριμοι και αγαπημένοι για τα εκρηκτικά και γεμάτα συναίσθημα live τους The Blues People θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στους τεξανούς blues βασιλιάδες ZZ Top, ενώ θα ακολουθήσει και μία δεύτερη ενότητα με γνωστά τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική κυκλοφορία τους, αποσπάσματα από τον επερχόμενο δίσκο τους και αγαπημένα Blues standards. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι De Facto, ένα συγκρότημα με κάτι περισσότερο από 25 χρόνια ζωής στην ελληνική ποπ/ροκ σκηνή και με 21 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, που συνεχίζει να συνθέτει, να ηχογραφεί και να δίνει συναυλίες σε όλη τη χώρα μέχρι και σήμερα. Στο Castillo θα παίξουν ένα «greatest hits» της δισκογραφίας τους, καθώς και αγαπημένες τους ξένες διασκευές, με κύριο συστατικό την ενέργεια. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι δικοί μας Amron 15, που θα παρουσιάσουν μια σειρά από αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής ροκ σκηνής. Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ στην είσοδο και 5 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός και Manthos Optical, καθώς και από το Castillo.
Το τριήμερο ολοκληρώνεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με ένα live των Dury Dava, μιας πενταμελούς μπάντας, συγκροτημένης στην Αθήνα από το 2015. Η μουσική τους αντλεί έμπνευση από τον ψυχεδελικό ήχο του 60’, το γερμανικό krautrock, τις μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Mεσογείου και την αμεσότητα του πανκ, δημιουργώντας ένα αντιφατικό ηχητικό αποτέλεσμα. Το live, που σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση του Soundtrope Festival, θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ, με είσοδο 5 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Οι Dury Dava έρχονται στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar