ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ρένα Μόρφη με παλιά και νέα σουξέ στον Πολυχώρο Αγορά

Η Ρένα Μόρφη, λίγο μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φωτεινής, και την κυκλοφορία του νέου της σουξέ «Σε Έλεγα Αγάπη μου», σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, έρχεται για μια εμφάνιση στα Γιάννενα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Η φωνή των Imam Baildi παίρνει μαζί της το απόλυτο σουξέ «Όταν σου χορεύω», το εν καλπασμώ «Φεύγεις Πάλι», το ρομαντικό «Αμάντο μίο», την επιτυχία «Θ’ ανέβω να σε Βρω» με τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo, τις ασυνήθιστες διασκευές της αλλά και τα καινούργια της τραγούδια, και μας καλεί στη σκηνή του πολυχώρου Αγορά για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στον χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.
Μαζί της οι Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα , Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς , Βαγγέλης Στεφανόπουλος στα πλήκτρα , Δημήτρης Μπαλογιάννης στην κλασική κιθάρα και Carlos Menendez στα κρουστά, οι οποίοι θα ενώσουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι και μπαίνουν στη χρονομηχανή για να μας φέρουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ στην είσοδο και 10 ευρώ στην προπώληση από τη Μουσική Σκηνή «Πολυχώρος Αγορά», το κατάστημα Γερμανός και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972807170 και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6932580464.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών