ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Heavy rock από τη Θεσσαλονίκη- (Κλήρωση πρόσκλησης για το live των Bonzai)

Ένα τριήμερο με μουσική και χορό ξεκινά από αύριο Σάββατο στο μπαρ Castillo, το οποίο συνεχίζει τα live του όλο και με μεγαλύτερη πυκνότητα.

Αύριο στη σκηνή του επιστρέφουν οι AMRON 15 επιστρέφουν για να χαρίσουν στο κοινό ακόμη μια μοναδική βραδιά με εκτελέσεις τραγουδιών της ελληνικής ροκ σκηνής. Μεθαύριο Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια βραδιά χορού στον ρυθμό της λατινικής μουσικής με τους Anastasia Tsoureka, ενώ τη Δευτέρα τη σκυτάλη παίρνουν οι Θεσσαλονικείς heavy rockers Bonzai, σε ένα live που θα ανοίξουν οι Ask Tommorow.
Οι Bonzai, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, βούτηξαν στα βαθιά κάνοντας απανωτές ζωντανές εμφανίσεις. Άνοιξαν συναυλίες των Nightstalker και του Brant Bjork, συμμετείχαν στο φετινό Los Almiros Festival και γενικότερα είχαν ένα γεμάτο καλοκαίρι, που οδήγησε στο να δημιουργήσουν δυνατές ρίζες για το μέλλον. Το φετινό ντεμπούτο τους «Seeds To Roots» έχει λάβει ήδη πολλές εξαιρετικές κριτικές από την εγχώρια αλλά και την διεθνή desert rock κοινότητα, και η πρώτη τους εμφάνιση στο Street Mode Festival έρχεται να επισφραγίσει τη σταθερή ανοδική τους πορεία.
Το live των Bonzai διοργανώνουν οι Made Of Stone Productions και Bullet Productions. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ και τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στην προπώληση και 6 ευρώ στο ταμείο.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Bonzai. Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Bonzai» στο θέμα του mail, μέχρι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo