ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ο Παπουτσωμένος Γάτος και ο Μάγος Τραμπαδώρ

Για τρίτη καλλιτεχνική περίοδο και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, η Παιδική Θεατρική Σκηνή του καλλιτεχνικού σωματείου «οι Αθεράπευτοι» παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Τραμπαδώρ», που βασίζεται στο σχετικό πασίγνωστο παραμύθι.

Το έργο έχει παρουσιαστεί σε πολλές εκδοχές, οι γνωστότερες των οποίων είναι αυτές του Σαρλ Περώ στη Γαλλία και των αδελφών Γκριμ στη Γερμανία.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παππά, καθώς και η πρωτότυπη μουσική του έργου που παίζεται ζωντανά επί σκηνής. Ερμηνεύουν οι Λευτέρης Βανούσης, Παναγιώτης Μακρής, Κατερίνα Αρλέτου, Γιώργος Μπολονέζος, Φανή Κοτίνη, Βύρων Παπαϊωάννου, Αγγελική Κουτσοθανάση, Παρασκευή Ροντογιάννη, Σοφία Στεφανοπούλου, Χριστίνα Βάρφη, Εύη Τσαβουρέλου, Έφη Μήτου, Κατερίνα Παπλιάκου και Δημήτρης Παππάς.
Η πρώτη παράσταση δόθηκε την Κυριακή και ακολουθούν άλλες τρεις τις Κυριακές 29 Σεπτεμβρίου και 6 και 13 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα. Γενική είσοδος 6 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 6981981067 και 6981981058.

Σχετικά άρθρα

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» και αυτή την Κυριακή

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» από τους «Αθεράπευτους»

«Ο Καλός Άνθρωπος του Σε Τσουάν» από τους Αθεράπευτους