ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Καθαρή εξόδιοc» με τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας

Μια μουσικό-σατιρική παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού, μια αντιφασιστική παράσταση πικρού μήκους και ύφους, μια κοινωνιολογική παράσταση με Λατινογενείς προ-εκστάσεις. Έτσι περιγράφει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας, την παράστασή του «Καθαρή εξόδιοc».

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου, στη Μουσικη Σκηνη του Πολυχώρου Αγορά, ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης φοράει το σικ τσαρούχι του Τσολιά και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου αναζητώντας την χαμένη ελπίδα. Μαζί του οι «Δε Τσόλια Μπάντ» με τους Δημήτρη Στασινό στην κιθάρα, Νίκο Τσιμπινό στο μπάσο, Αλέξανδρο Σταματίου στα τύμπανα και Παύλο Βαλιανάτο στα πλήκτρα, ενώ ως special guest εμφανίζεται η Μυρτώ Βασιλείου.
«Χορός ελεύθερος! Γουρνοπούλα στη σούβλα! Ποτά δυναμίτης! Ελάτε με ό,τι φοράτε!
Θα σερβιριστούν τα κακώς κείμενα μέσα από ένα επιθεωρησιακό αθυρόστομο κείμενο. Θα ακουστούν παλιές μουσικές με νέους στίχους, που έτυχαν «επικαιροποίησης» για λόγους απ-ντέητ.
Θα προβληθούν βίντεο με πολιτικούς μεσσίες και πολιτικές δυσφημίσεις με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ Μπαλούρδο, θα μοιραστούν σφιχτές υψωμένες γροθιές και θα φαγωθούν δακρυγόνα. Η παράσταση περιλαμβάνει αστεία σεξιστικά, ομοφοβικά, ξενοφοβικά, μικροβιοφοβικά (γιατί όχι;) και κυρίως αστεία για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου», σημειώνεται σε κείμενο για την παράσταση λοξού πολιτικού λόγου, όπως χαρακτηρίζεται.
Ώρα προσέλευσης στις 9.30 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στην είσοδο και 10 ευρώ το μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, πολύτεκνων, ΑμεΑ). Προπώληση από το ticketservices.gr και τα καταστήματα Public, Γερμανός και Πολυχώρος Αγορα. Tηλέφωνο επικοινωνίας 2651079855.

Σχετικά άρθρα

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορα στις 27 Απριλίου

Χ. Βαρθακούρης και Γ. Βαρδής σε μια ανατρεπτική συναυλία

Ηπειρωτικός Αγών