ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Οι Χαΐνηδες παίρνουν τη σκυτάλη στο Stage

Αρκετό καιρό μετά την τελευταία τους εμφάνιση σε κλειστό συναυλιακό χώρο στην πόλη, οι Χαΐνηδες έρχονται στο Stage Ioannina και υπόσχονται μια μουσική παράσταση, όπου «πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 10.30 το βράδυ, και οι Χαΐνηδες προειδοποιούν ότι «απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε ενήλικες, που δε συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους».
Η φιλοσοφίζουσα κολεκτίβα των Χαΐνηδων αποτελείται από τον Δημήτρη Αποστολάκη στη λύρα και το τραγούδι, τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Peter Jacques στην τρομπέτα, το φλικόρνο, το κλαρίνο και το νέι, τον Τάκη Κανέλλο στα τύμπανα, τη Σπυριδούλα Μπάκα στο τραγούδι, τον Δημήτρη Μπρέντα στη γκάιντα, το κλαρίνο, το καβάλι και τη φλογέρα, τον Μιχάλη Νικόπουλο στο λαούτο, το μαντολίνο, το μπουζούκι και το τραγούδι και τον Γιάννη Νόνη στο μπάσο.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.
Το πρόγραμμα του Stage για τον Μάρτιο συνεχίζεται με τους Rotting Christ στις 16 Μαρτίου, μία παράσταση stand up με τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αντώνη Κρόμπα στις 22 Μαρτίου, ένα live των Deans με τραγούδια των Moody Blues και Dire Straits στις 23 Μαρτίου, και τους Μπλε+Georges Perin στις 30 Μαρτίου, ενώ ήδη ανακοινώθηκε και μια συναυλία για τις 6 Απριλίου, όπου στη σκηνή του Stage θα βρεθούν οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τους Χαΐνηδες. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Χαΐνηδες» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Οι «Χαΐνηδες» στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά

«Χαΐνηδες» στον Πολυχώρο Αγορά

Ηπειρωτικός Αγών

Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο ο Ερωτόκριτος

Ηπειρωτικός Αγών