ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού»για δύο ακόμη παραστάσεις

Για δύο ακόμη Κυριακές θα παρουσιαστεί στο θέατρο Κύκλος η παράσταση κουκλοθέατρου «Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού», που ανεβάζει το Κουκλοθέατρο Αντράλα.

Η υπόθεση του έργου είναι η εξής: Η Μαρίζα έχει ένα όνειρο! Ένα όνειρο τρελό. Να χτίσει στο νησί της, το νησί της Χελώνας, μια βιβλιοθήκη. Μια βιβλιοθήκη τεράστια που να χωρά όλου του κόσμου τα βιβλία. Πως όμως θα φτάσει να το πραγματοποιήσει αφού είναι φτωχή; Σε τι μπορεί να τη βοηθήσουν οι Μπαμ και Μπουμ οι καβγατζήδες, ο πειρατής Μαύρος Τζακ, κι ένας ατίθασος ναύτης; Μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, γέλιο και τραγούδι μας δείχνει πως τα όνειρα πραγματοποιούνται με επιμονή, αγώνα και εμπιστοσύνη στο διπλανό μας. Οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες και γκάφες των ηρώων μας, υπόσχονται στους μικρούς και μεγάλους θεατές στιγμές αξέχαστα διασκεδαστικές αλλά και λόγους για να σκεφτούμε τη δική μας στάση απέναντι στις δυσκολίες που συναντούμε γύρω μας.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι της Μίνας Παππά και παίζουν οι Σωκράτης Παππάς, Κατερίνα Πάνου και Πέτρος Χριστακόπουλος. Σκηνογραφία -κατασκευή σκηνικών Χρήστος Κόλλιας, κατασκευή κουκλών Σωκράτης Παππάς, πρωτότυπη μουσική Χάρις Μέγα.
Οι παραστάσεις θα δοθούν τις Κυριακές 5 και 12 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Διάρκεια παράστασης 1 ώρα. Απευθύνεται σε ηλικίες από 3 ετών και άνω. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6974291513.

Σχετικά άρθρα

«Ανακουκλωθείτε για να μη χανόμαστε!!!»

«Ένας καλικάντζαρος στο καραμελάδικο» από το Κουκλοθέατρο Αντράλα

Ηπειρωτικός Αγών

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού» στο Θέατρο Κύκλος