ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στη Philoxenia 2021 η Περιφέρεια Ηπείρου

Με δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2021, που διοργανώνεται το διάστημα 12-14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η τουριστική έκθεση Philoxenia υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό εδώ και 36 χρόνια , φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς, ενώ αποτελεί σημείο συνάντησης παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Οι φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την ανάπτυξη συνεργασιών και προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους. Όσοι θα προσέλθουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με το πρωτόκολλο λειτουργίας που ανακοίνωσε η HELEXPO στο σύνδεσμο https://philoxenia.helexpo.gr/el/protokollo-leitoyrgias

Επίσης, στον σύνδεσμο https://services.helexpo.gr/philoxenia2021reg/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση/κάρτα εισόδου της Philoxenia, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της έκθεσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό ( έως 50 αντίτυπα), μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651087143.

Σχετικά άρθρα

Προγραμματική σύμβαση για την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη του «συμπλέγματος» Κορωνησίας

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου