nor
Οικονομία

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Γέφυρα 2» με τον Φ. Κουρμούση

Το νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων - Γέφυρα 2 παρουσιάζει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας webex το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος θα αναλύσει το πρόγραμμα και θέματα που αφορούν τους δικαιούχους και τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη διαδικασία αίτησης και τα ποσοστά κρατικής επιδότησης που έχει διάρκεια οκτώ μηνών. Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και θα δοθούν απαντήσεις από τον ομιλητή.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Π.Ε.Σ.Η. στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων της Ηπείρου προς τα μέλη τους. Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί στον σύνδεσμο https://youtu.be/usbdLSyJROE. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Σχετικά άρθρα

Ισότιμη πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις διεκδικούν οι ΜμΕ της Ηπείρου

Παρουσίαση και απαντήσεις για το πρόγραμμα «Γέφυρα 2»

Πρόταση για πιλοτική επαναλειτουργία στην Ήπειρο

Γεωργία Χαλάτση