ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Χορός, μαγεία και μουσική για την τρίτη ηλικία

Το 1ο Φεστιβάλ Χαράς 3ης ηλικίας για μεγάλους που μένουν «πάντα παιδιά», διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας–Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».

Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή, για όλα τα μέλη και φίλους των Κ.Α.Π.Η., με έκθεση χειροτεχνημάτων, μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα που θα παρασκευαστούν από τα μέλη των Κ.Α.Π.Η., χορό, τραγούδι και πολλά δρώμενα.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο Τετάρτη με τη «Βραδιά Χορού και Μαγείας». Στις 7 το απόγευμα θα χορέψουν τα χορευτικά των ΚΑΠΗ και θα ακολουθήσει στις 8.30 το βράδυ η παράσταση «The enchanting Magic world of Oscar»με τον πολυμήχανο, ταλαντούχο και αστείρευτο Μάγο Oscar.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η «Βραδιά Μουσικής», όπου στις 7 το απόγευμα θα τραγουδήσουν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ και στις 8 το βράδυ θα ακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα «Ένα βράδυ που’ βρεχε», με τους Νίκο Παπαδιώτη και Χαρά Καπλακίδου.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εισφοράς, τέλος τα κουπόνια στα ΚΑΠΗ

Αποστόλης Τζελέτας

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.