ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμο «πρωταθλητή» υπόσχεται ο Ν. Γκόντας

Με αναφορές στην περίοδο που ο ίδιος και η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» βρέθηκαν στο τιμόνι του Δήμου Ιωαννιτών, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό, το βράδυ της Δευτέρας στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.

Ο κ. Νίκος Γκόντας, εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων της παράταξης, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, και δεσμεύτηκε να εργαστεί άοκνα, μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να γίνει η πόλη των Ιωαννίνων «Ευρωπαϊκή Πόλη Πρότυπο» και ο Δήμος Ιωαννιτών «Δήμος που αξίζει να ζεις».
Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα έργα που είχαν εκτελεστεί επί δημαρχίας του, ο κ. Γκόντας αναφέρθηκε «στο μεγάλο αναπτυξιακό κενό που βιώνει έκτοτε ο Δήμος Ιωαννιτών» και ζήτησε από τους δημότες να μπουν στη διαδικασία της σύγκρισης. «Τα χρόνια που διοικούσαμε την πόλη, τα Γιάννενα έτρεχαν σε γρήγορους ρυθμούς, ξεπερνούσαν εμπόδια, έκαναν άλματα. Ήταν πόλη πρωταθλητής στα έργα, στην καθαριότητα, στον τουρισμό. Το 2010 αυτή η πορεία σταμάτησε και η πόλη μας έπεσε για 13 ολόκληρα χρόνια σε τέλμα», τόνισε, μεταξύ άλλων.
Παράλληλα παρουσίασε το όραμα της παράταξης για τον Δήμο Ιωαννιτών καθώς και τις βασικές θέσεις του προγράμματος, ενός προγράμματος με επίκεντρο το δημότη και τις ανάγκες του, και με ολοκληρωμένες προτάσεις απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.
Υποδεχόμενος τους υποψηφίους, ο κ. Γκόντας έκανε λόγο για «το πιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί στο Δήμο Ιωαννιτών» και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», ώστε «όλοι μαζί να αφήσουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές». «Εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας, το εγγυώμαι προσωπικά πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Ν. Γκόντας – Έμμεση προτροπή στήριξης στον Δ. Παπαγεωργίου

Ποντάρει στη σύγκριση η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

Με 187 υποψήφιους στην κούρσα ο Ν. Γκόντας