ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ν. Γκόντας – Έμμεση προτροπή στήριξης στον Δ. Παπαγεωργίου

Ως μια έμμεση προτροπή στήριξης της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και του Δημήτρη Παπαγεωργίου στον β΄ γύρο των εκλογών στον Δήμο Ιωαννιτών μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκου Γκόντα.

Αν και ο κ. Γκόντας δεν αναφέρει το όνομα του Δ. Παπαγεωργίου, η αναφορά του περί μη συμμετοχής σε «κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που δεν εξυπηρετούν το καλό του τόπου μας», παραπέμπει στη δήλωση του Δ. Παπαγεωργίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι θα διοικήσει τον Δήμο «χωρίς να επιτρέπει σε κανένα κέντρο ή παράκεντρο να επιστρέψει στα δημοτικά πράγματα», με την ταύτιση να έχει προφανώς τη σημασία της. Ταύτιση υπάρχει και στο τέλος των ανακοινώσεων, με τον Ν. Γκόντα να καλεί τους πολίτες να κρίνουν ελεύθερα, κατ’ αντιστοιχία με το κάλεσμα του Δ. Παπαγεωργίου να απελευθερωθούν.
Η δήλωση του Ν. Γκόντα έχει ως εξής: «Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, συμμετείχαμε στις τρέχουσες δημοτικές εκλογές. Με ήθος αρχές και αξίες δώσαμε ένα έντιμο και καθαρό αγώνα με την πεποίθηση ότι έτσι εκπληρώνουμε το καθήκον μας. Δε συμμετείχαμε, ούτε συμμετέχουμε σε κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που δεν εξυπηρετούν το καλό του τόπου μας. Είναι αυτονόητο ότι την Κυριακή οι συμπολίτες μας πρέπει να κρίνουν ελεύθερα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ιστορικής μας πόλης».

Σχετικά άρθρα

Δήμο «πρωταθλητή» υπόσχεται ο Ν. Γκόντας

Ποντάρει στη σύγκριση η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

Με 187 υποψήφιους στην κούρσα ο Ν. Γκόντας