ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πάρτι για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου

Με τη νεολαία «γιόρτασε» την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας, απαντώντας παράλληλα σε μια σειρά ερωτήσεων για το μέλλον της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, στη βραδιά για τη νεολαία, που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Γρ. Σακκά, τέθηκαν προβληματισμοί για την έλλειψη καθαριότητας και την κατάσταση των δημοσίων χώρων, ενώ αναδείχθηκε το όραμα των νέων ανθρώπων για το αύριο, που συγκλίνει απόλυτα με το όραμα της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» για τα «Γιάννινα του μέλλοντος».
«Βρισκόμαστε δίπλα από ένα έργο που άλλαξε την μορφή των Ιωαννίνων, παρά την προσπάθεια ορισμένων να βάλουν εμπόδια. Το γεγονός ότι καταφέραμε και κάναμε τα Γιάννινα σύγχρονη πόλη, αποδεικνύει ότι μπορούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη», τόνισε ο κ. Γκόντας και αναφέρθηκε σε μερικά από τα σημεία του προγράμματος, σημειώνοντας ότι είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί το σύστημα πεζοδρόμησης και να γίνει η πόλη φιλόξενη στα ΑμεΑ.
«Δυστυχώς υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα που απαιτούν άμεσες και δραστικές λύσεις κι εμείς έχουμε την εμπειρία και τη διάθεση να τα λύσουμε αλλά και να σταθούμε απέναντι σε όσους προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον», υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα

Ν. Γκόντας – Έμμεση προτροπή στήριξης στον Δ. Παπαγεωργίου

Δήμο «πρωταθλητή» υπόσχεται ο Ν. Γκόντας

Ποντάρει στη σύγκριση η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»