ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στήριξη στο έργο της περιφερειακής αρχής από τον Σπ. Κωνσταντόπουλο

Με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κωνσταντόπουλος, με τη συζήτησή τους να επικεντρώνεται στις εκκρεμότητες των έργων υποδομής στον Νομό Ιωαννίνων που μέσα και από τη θέση του στον Τομέα Υποδομών της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της ΝΔ, χειρίστηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο έργο και στο σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής για μεγάλες αναπτυξιακές παρεμβάσεις, όπως είναι το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πάρκο Αγροτικής Καινοτομίας, ο νέος αθλητικός και πολιτιστικός πολυχώρος που πρόκειται να εγκατασταθεί στο αγρόκτημα Κατσικά κ.ά.. «Η Περιφέρεια Ηπείρου, υπό τη διοίκηση του κ. Καχριμάνη, και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργούν μια νέα προοπτική για την Ήπειρο και τους καρπούς θα δρέψει η περιοχή μας τα αμέσως επόμενα χρόνια», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντόπουλος.
Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου, η σχέση των δύο ανδρών στηρίζεται σε έναν αμοιβαίο σεβασμό, που κατά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής θητείας του κ. Κωνσταντόπουλου, σφραγίστηκε από μια άκρως αποδοτική συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Νομού Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Σπ. Κωνσταντόπουλος – Στήριξη στην προσπάθεια ενίσχυσης του Πανεπιστημίου

Στήριξη Σπ. Κωνσταντόπουλου στα αιτήματα της Ένωσης Ξενοδόχων

Ηπειρωτικός Αγών

Μήνυμα αυτοδυναμίας ως προϋπόθεση για την σταθερότητα

Γεωργία Χαλάτση