ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επιστρέφει η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» του ΟΚΠΑΠΑ

Μια μουσικοχορευτική παράσταση, στην οποία αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας έτσι ώστε να στηριχθούν οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιωαννιτών, επέλεξε για τη φετινή «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και θα συμμετέχουν το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, το Παιδικό τμήμα «Τα Σαρακατσανάκια» του Λυκείου Ελληνίδων, το Τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων, ο Σωτήρης Κατσούρας στο βιολί, ο Διαμαντής Παπαναστασίου στα κρουστά, ο Γεώργιος Νικόπουλος στο λαούτο, ο Χρήστος Σιούλας στο κλαρίνο και ο Μιχάλης Μιχόπουλος στο τραγούδι.
Η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιούσε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών, όμως, λόγω του κορωνοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.
«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες, και τους φορείς του τόπου μας να προσφέρουν αντί εισιτηρίου συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΟΚΠΑΠΑ και ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Λύκειο Ελληνίδων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκωμάτων καθώς και την ορχήστρα που θα συνοδέψει τα χορευτικά τμήματα, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός