ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δε θα περιοριστεί στην ομιλία ο Παύλος Πολάκης

Με μια περιοδεία στο κέντρο των Ιωαννίνων και συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων θα συνοδευτεί η παρουσία του πρώην υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην πόλη αύριο Παρασκευή, προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Κ. Κατσάρη» της Ε.Η.Μ (Παρασκευοπούλου 4) και το θέμα που θα αναπτύξει ο αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας της διοικητικής δράσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., βουλευτής Χανίων, είναι «6 Εθνικές προτεραιότητες – Δικαιοσύνη παντού». Στην εκδήλωση θα παρέμβει η βουλευτής Ιωαννίνων και αν. τομεάρχης Παιδείας της Κ.Ο. Μερόπη Τζούφη και θα συντονίσει ο συντονιστής της Ν.Ε Ιωαννίνων του κόμματος Σάββας Δημητριάδης.
«Την περίοδο που συντελείται η μεγαλύτερη και η σκληρότερη αναδιανομή πλούτου από τους αδύναμους και τους μεσαίους προς τους ισχυρούς της χώρας και οι ώρες είναι κρίσιμες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, καλούμε κάθε δημοκράτη και δημοκράτισσα να συμπορευθεί μαζί μας για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις επερχόμενες εκλογές. Ήδη ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιοδεύουν όλη τη χώρα για να μεταφέρουν το κυβερνητικό πρόγραμμά μας, όπως αναπτύχθηκε στην ομιλία του Προέδρου στη ΔΕΘ, με κεντρικό σύνθημα “Δικαιοσύνη Παντού”», αναφέρεται σε κείμενο για την εκδήλωση της Παρασκευής.
Ο κ. Πολάκης θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

«Πρέπει να τους διώξουμε»

Πολιτική εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη

Τσάμπα το μοίρασμα