ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Παράθυρο» για μέτρα ανακούφισης των πολυτέκνων

Τις προτάσεις που κατέθεσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ιωαννίνων και αφορούν στη διατήρηση του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΥΑΙ σε όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους, καθώς κι άλλα μέτρα για την ανακούφισή τους, εξετάζει η διοίκηση της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε συνάντηση του προέδρου, του γραμματέα και μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Ιωαννίνων με τον αντιπρόεδρο Ιωαννίνων Μάκη Χρυσοστόμου, τον γενικό διευθυντή και την οικονομική διευθύντρια της ΔΕΥΑΙ με θέμα την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης απέναντι στους πολύτεκνους των Ιωαννίνων.
Η συζήτηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δήμου Ιωαννιτών, περιστράφηκε γύρω από τις ενέργειες που έχει κάνει η ΔΕΥΑΙ για να ανακουφίσει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού των Ιωαννίνων αλλά και την ειδική κατηγορία των πολυτέκνων.
Ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης, αφού επισήμανε ότι η ΔΕΥΑΙ έχει εφαρμόσει ένα συνολικό πλέγμα δράσεων, το οποίο αφορά τη στήριξη των νοικοκυριών που έχουν πληγεί οικονομικά από την κρίση, δεσμεύτηκε να εξετάσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Συλλόγου, το θέμα θα τεθεί άμεσα στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει τις αποφάσεις του, μετά και από τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΙ.

Σχετικά άρθρα

Δύο μελέτες για τον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων

Διακοπή νερού στην πόλη την Τρίτη

Ηπειρωτικός Αγών