ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προφυλακίστηκε η 55χρονη μετά την απολογία της

Τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού έλαβε η 55χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 55χρονου συντρόφου της, με τον οποίο συζούσαν στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων, μετά τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή.

Η γυναίκα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στις δικαστικές αρχές, όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, έχοντας λάβει 48ωρη προθεσμία.

Το έγκλημα έγινε γνωστό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αρχικά, η γυναίκα προσπάθησε να παρουσιάσει τον θάνατό του ως αιφνίδιο, ειδοποιώντας, μάλιστα, η ίδια το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει από το σπίτι που ζούσαν στα Σεισμόπληκτα, στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο, από τη νεκροτομή κατά την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο 55χρονος έφερε χτύπημα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά και η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της γυναίκας η οποία ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων το μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον σύντροφό της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σχετικά άρθρα

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 55χρονη, που σκότωσε τον σύντροφό της

Δολοφόνησε τον 55χρονο σύντροφό της με μαχαίρι

30.000 βήματα μόνο