ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διήμερη επίσκεψη της Θ. Φωτίου πριν την ομιλία Τσίπρα

Σειρά επαφών με φορείς και πολίτες του νομού Ιωαννίνων θα έχει την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η οποία επισκέπτεται την περιοχή στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και εν όψει της κεντρικής εκδήλωσης με τον Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη.

Η αναπληρωτής τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας θα τεθεί επικεφαλής κλιμακίου, το οποίο το πρωί της Τετάρτης θα βρεθεί στην Κόνιτσα, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και μέλη του δημοτικού συμβούλιου, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας, στη Δημόσια βιβλιοθήκη και στο οικοτροφείο «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (ΕΨΕΠ), καθώς και μια περιοδεία στο κέντρο της Κόνιτσας. Το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το απόγευμα θα γίνουν επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κυψέλη Ιωάννινων.
Τέλος, στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης η κ. Φωτίου θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας –Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ.
Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν η βουλευτής Ιωαννίνων του κόμματος Μερόπη Τζούφη και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ο συντονιστής Σάββας Δημητριάδης και ο αναπληρωτής συντονιστής Πέτρος Παλάσχας.

Σχετικά άρθρα

«Να φύγει το δυνατόν συντομότερα»

Γεωργία Χαλάτση

Στον δρόμο που χάραξε η ΕΛΕΠΑΠ

Αποστόλης Τζελέτας