ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έως τέλος Μαρτίου οι αιτήσεις για τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

Το αργότερο έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου θα πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις ένταξης και επανένταξης για τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους στη θέση «Βοϊδολίβαδο» Σταυρακίου.

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι αποτελούν μια δράση του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. από το 2013, που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και τη στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, τη δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ. Δικαιούχοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.
Όσοι ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης, αλλά και όσοι διαθέτουν ήδη αγροτεμάχιο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση επανένταξης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., στην οδό Αβέρωφ 6 (Ισόγειο KΕΠ Υγείας) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2651054269 και 2651361402 (Κατερίνα Λώλη και Έφη Σάρρα).

Σχετικά άρθρα

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

Αιτήσεις ένταξης και επανένταξης στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

Νέα τμήματα για καλλιέργεια στον Δημοτικό Λαχανόκηπο