ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Απογοήτευση για την “ήττα”, αλλά και επιμονή για προπονητήριο

Την απογοήτευσή του για την ατυχή κατάληξη που είχε για την περιφέρεια Ηπείρου η πλειοδοτική διαγωνιστική διαδικασία για την απόκτηση των αποθηκών της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, εξέφρασε για λογαριασμό της περιφερειακής παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» ο επικεφαλής της Γιώργος Ζάψας, ζητώντας η «ήττα» αυτή να μη σημάνει και την εγκατάλειψη των προσπαθειών για ένα αθλητικό κέντρο- πολυπροπονητήριο.

«Κανείς δε μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Το Δημόσιο και ο δήμος έχουν μακράν το πλουσιότερο Ε9. Δεν θα μπούμε σε ανταγωνισμό με τους επιχειρηματίες της πόλης. Η περιφέρεια δεν κάνει μπίζνες και real estate», σημείωσε, αναφέροντας ως εκτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν αυτές που υπάρχουν στο Βοϊδολίβαδο ή τον χώρο που ήταν η αγορά των Ρωσοπόντιων.

Ο κ. Ζάψας απάντησε εμμέσως στις αιχμές του επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρου Ριζόπουλου ότι έβαλε πλάτη στην περιφερειακή αρχή για να διεκδικήσει ένα ακόμη ακίνητο, λέγοντας ότι το αίτημα της παράταξής του και η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου ήταν για καλό σκοπό  και μένει να πραγματοποιηθεί, μιας και η υλοποίηση του έργου εξυπηρετεί πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και θα καλύψει υπαρκτές ελλείψεις στον τομέα της άθλησης των νέων της πόλης.

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» άφησε εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για το ότι το ακίνητο «χτυπήθηκε» από ιδιώτη, χαιρετίζοντας το ότι οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους αποχώρησαν από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Σχετικά άρθρα

Αντιπρόταση για επανασχεδιασμό του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

Επιμένει σε συζήτηση για την ατμοσφαιρική ρύπανση το «Κοινό των Ηπειρωτών»

Ηπειρωτικός Αγών

Αίτημα σύγκλησης του περιφερειακού συμβουλίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια