ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Χώρος υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων στο Κ.Υ. Δερβιζιάνων

Πίστωση για τη δρομολόγηση παρεμβάσεων στο Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων, προκειμένου να διαμορφωθεί χώρος που θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων για covid-19, ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Δωδώνης, που προχώρησε στην αναμόρφωση του υλοποιούμενου προϋπολογισμού.

Μετέπειτα, ο χώρος του Κέντρου Υγείας θα λειτουργήσει και ως εμβολιαστικό κέντρο, ενώ, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ως εμβολιαστικό κέντρο πρόκειται να λειτουργήσει και το περιφερειακό ιατρείο Ρωμανού του δήμου Δωδώνης.
Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού περιλαμβάνει και την απόδοση ενίσχυσης στους δικαιούχους πληγέντες από το σεισμό της 21ης Μαρτίου του 2020, δημότες των Κοινοτήτων Σεριζιανών και Παλαιοχωρίου της δημοτικής ενότητας Λάκκας Σουλίου, βάσει της Υπουργικής απόφασης 7333/3-11-20 (ΥΠΕΣ).
Τέλος, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε αιτήματα δημοτών για την παραχώρηση εκτάσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για αγροτο-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Η συνεδρίαση έγινε δια περιφοράς, λόγω των γνωστών περιορισμών που επιβάλουν τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού

Σχετικά άρθρα

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος

Στην αντιπολίτευση με τεκμηριωμένη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις