ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ταύτιση απόψεων για τις προτεραιότητες του ΟΚΠΑΠΑ

Αναλυτική ενημέρωση για τις δομές και τις δράσεις του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος όσον αφορά την κοινωνική πολιτική (προσχολική αγωγή –κοινωνικές υπηρεσίες) παρείχαν ο πρόεδρος Δημήτρης Πάνου και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσίμαρης στον επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών - Νέα Γιάννενα» Θωμά Μπέγκα και στα μέλη της παράταξής του και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Σοφία Μαρκούλα και Γεώργιο Βίνη.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία επισημάνθηκε ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, κάτω από τις απίστευτες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, γίνεται περισσότερο έκδηλη η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η αναγκαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και γενικότερα της κοινωνικής συνοχής.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ επισήμανε ότι παρέλαβε μια ικανοποιητική κατάσταση στον Οργανισμό και ότι η προσπάθεια αυτής της χρονιάς είχε δύο στόχους: αφενός τη συντήρηση και βελτίωση των υπαρχόντων δομών, αφετέρου την υλοποίηση νέων δράσεων απαραίτητων για την κοινωνική πολιτική του δήμου. Ο κ. Μπέγκας και τα μέλη της παράταξής του αναφέρθηκαν στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι τώρα με το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., και δεσμεύτηκαν ότι θα είναι αρωγοί σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια με μοναδικό ενδιαφέρον την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Ψηλά στην ατζέντα τα ζητήματα προσβασιμότητας

Στοίχημα η μετάβαση από τον σχεδιασμό στην πράξη

Αποστόλης Τζελέτας

Στην ΚΕΔΕ και το αίτημα για τη διατήρηση της αυτονομίας του ΚΕΘΕΑ