Αίθουσα Σύνταξης Επικαιρότητα

Με την ευχή να… στεριώσει

Με την ευχή για μόνιμη –αυτή τη φορά- και ακόμη πιο συχνή διασύνδεση των Ιωαννίνων με την Κύπρο, ο δήμος Ιωαννιτών υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της σεζόν από τη Λάρνακα.

Το αεροσκάφος της εταιρίας Tus Airways έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους επιβάτες ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, ο Ηλίας Γκαρτζονίκας από τη Διεύθυνση Τουρισμού της περιφέρειας Ηπείρου, ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη και άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού.

Ο κ. Γκόλας καλωσόρισε τους επιβάτες, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στον τόπο μας και διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την αναβάθμιση τόσο των προσφερόμενων υπηρεσιών εστίασης, όσο και για την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

«Υποδεχόμαστε σήμερα την πρώτη πτήση από τη Λάρνακα της αεροπορικής εταιρίας TUS AIR κι αυτή τη φορά είμαστε σίγουροι ότι η διασύνδεσή μας με την Κύπρο όχι μόνο θα παραμείνει σταθερή, αλλά σύντομα θα γίνει ακόμα πιο συχνή. Από την πρώτη στιγμή ο δήμος Ιωαννιτών επένδυσε στη δυναμική του αεροδρομίου και σήμερα αποδεικνύεται ότι σωστά έπραξε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση και χαιρόμαστε γιατί εταιρίες όπως η TUS μας εμπιστεύονται», σημείωσε ο κ. Γκόλας.

Σχετικά άρθρα

Bάζει δύσκολα η ποσόστωση

Πάντα στο πλάνο οι νέοι προορισμοί

Σε «αποστολή» στο Ντουμπρόβνικ οι μαθητές του 7ου Λυκείου