ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Έφεραν σε επαφή TUS και τουριστικούς πράκτορες

Μια συνάντηση γνωριμίας με τα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας TUS είχαν την Τετάρτη οι επαγγελματίες – πράκτορες τουρισμού της περιοχής των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο δήμος Ιωαννιτών και η περιφέρεια Ηπείρου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι τουριστικοί πράκτορες και οι επαγγελματίες του τουρισμού τόσο για το δρομολόγιο Λάρνακα-Ιωάννινα – Λάρνακα αλλά και το συνδυαστικό δρομολόγιο Τελ Αβίβ – Λάρνακα – Ιωάννινα, το οποίο επανήλθε για τη θερινή περίοδο, καθώς και για πολλές προσφορές που «τρέχουν» το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες αμφίδρομης συνεργασίας, η οποία θα συμβάλει αφενός στην υποστήριξη και βιώσιμη συνέχιση των δρομολογίων, αφετέρου στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν από πλευράς δήμου Ιωαννιτών ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας και ο ειδικός σύμβουλος του δήμαρχου Στέφανος Ζέρβας, ενώ από πλευράς περιφέρειας Ηπείρου ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης και η διευθύντρια Τουρισμού Ιουλία Μαρκούλα.
«Η συνάντηση αυτή αποδεικνύει τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρήσαμε με την εταιρία, η οποία το προηγούμενο διάστημα δυνάμωσε και ξεκίνησε δυναμικά με νέα δρομολόγια, στα οποία περιλαμβάνονται και τα Γιάννενα. Θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το δίκτυο των πτήσεων από και προς την πόλη μας. Η TUS ήταν μια εταιρία, που κατάλαβε νωρίς τις προοπτικές του αεροδρομίου. Σύντομα, θα προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας για νέους προορισμούς, χωρίς όμως να βιαστούμε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην περιοχή μας και είμαστε στη διάθεσή τους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γκόλας.

Σχετικά άρθρα

Εδραίωση του εχθρικού περιβάλλοντος για τις ΑΠΕ

Σχέδια και για νέα επιχειρηματική αποστολή στις ΗΠΑ

Β. Γοργόλης: «Τους κανόνες για τις ΑΠΕ πρέπει να τους βάλει η κεντρική διοίκηση»