ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συμπλήρωσαν ψηφοδέλτιο οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

Τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό των 51 υποψηφίων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου συμπλήρωσε η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου», με την ανακοίνωση άλλων 15 υποψηφίων.

«Πρόκειται, στο σύνολό τους, για στελέχη με άμεση αναφορά στην κοινωνία και διαστρωμάτωση, που καλύπτει κάθε περιοχή της Ηπείρου, όχι μόνο γεωγραφικά», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
Οι τελευταίοι 15 υποψήφιοι είναι για την Π.Ε. Ιωαννίνων η επιχειρηματίας Ματίνα Γιάγκα-Παπαδοπούλου, η αστυνομικός Ελπίδα Γκανιάτσα, ο ιδιωτικός υπάλληλος Θόδωρος Δασούλας, ο εκπαιδευτικός Αντώνης Δημητριάδης, ο συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας Βασίλης Καναβός, η τέως πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΥΑΙ Ιωάννινα Πόπη Κοτζαμάνη, η δικηγόρος Τζένη Παππά και ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Γιάννης Τζόκας.
Για την Π.Ε. Άρτας ο δασοφύλακας Χρήστος Γεωργάρας, η διοικητική υπάλληλος του πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα Αγγελική Κολιογιάννη και η φοιτήτρια νοσηλευτικής Κέλλυ Κουτσιούκη, και για την Π.Ε. Πρέβεζας η ιδιωτική υπάλληλος Αθανασία Ζάμπου, η φιλόλογος Βασιλική Κόντου, ο αυτοκινητιστής Δημήτρης Κωλέτσης και ο πρόεδρος ιδιοκτητών ΚΤΕΛ Πρέβεζας Γιώργος Ρίζος.

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Σύμπραξη για Δομή Υποστήριξης του Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας

Κόμβο – κόμβο και κάποια στιγμή η ένωση