ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κάλπες για την ανάδειξη συνέδρων στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του κόμματος.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, σε επτά εκλογικά τμήματα, προκειμένου να αναδειχθούν οι σύνεδροι για το 2ο Συνέδριο, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Παλαιό Φάληρο.
Τα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής» για την Τ.Ο. Ιωαννίνων, στο πρώην δημαρχείο Κατσανοχωρίων στο Καλέντζι για την Τ.Ο. Βορείων Τζουμέρκων, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού για την Τ.Ο. Δωδώνης, στο δημαρχείο Ζαγορίου στους Ασπράγγελους για την Τ.Ο. Ζαγορίου, στο πρώην δημαρχείο Ζίτσας στην Ελεούσα για την Τ.Ο. Ζίτσας, στο δημαρχείο Κόνιτσας και στο δημοτικό σχολείο Μετσόβου. Το δικαίωμα άσκησης ψήφου είναι 2 ευρώ και όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν, καλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σχετικά άρθρα

Μία νέα σοσιαλδημοκρατική συμφωνία

Τάσος Κούτλας

Μαθαίνοντας από την… αριστεία!

Βίκυ Χριστοπούλου

Το τερμάτισε

Αποστόλης Τζελέτας