Απόψεις

Το τερμάτισε

Ο Δ. Δημητρίου «ξέχασε», ωστόσο, να αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που μαζεύτηκε τόσος κόσμος, ήταν το ότι μιλούσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά και κόλλησε και ο ίδιος… τσόντα.

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία της κάθε παράταξης να εμφανίσει τη συγκέντρωσή της ως μεγαλειώδη και στο πλαίσιο αυτό δικαιολογούμε και τις υπερβολές. Στο κάτω-κάτω, αντιλαμβανόμενοι οι «επικοινωνιολόγοι» των παρατάξεων ότι στην εποχή των social media μπορούν να στέλνουν το μήνυμά τους χωρίς να περνάει από τα φίλτρα των δημοσιογράφων, γράφουν ό,τι θέλουν. Η παράταξη «Ήπειρος Όλον», όμως, το τερμάτισε…

«Ενώπιον ενός ακροατηρίου, που χαρακτηρίζεται από τα μεγαλύτερα σε εκδηλώσεις και ομιλίες αυτοδιοικητικών παρατάξεων τα τελευταία πολλά χρόνια, έγινε σε ενθουσιώδες κλίμα, η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» από τον επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac, στα Γιάννενα», αναφέρεται στο δελτίο τύπου, που εστάλη στα ΜΜΕ. Πράγματι, με τον κόσμο που είχε ο Δ. Δημητρίου, θα μπορούσε να ελπίζει σε νίκη και από την πρώτη Κυριακή. «Ξέχασε», ωστόσο, να αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που μαζεύτηκε τόσος κόσμος, ήταν το ότι μιλούσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά και κόλλησε και ο ίδιος… τσόντα.

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα Στ. Ζούμπα για ισχυρή και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας

Κατάθεση ψηφοδελτίου και «πάμε για τη νίκη!»