ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ίσες αποστάσεις από την παράταξη Νάτση

Στο θέμα των καταγγελιών για διπλασιασμό του μισθού του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΙ παρενέβη με ανακοίνωσή της και η παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή», η οποία διασαφηνίζει πως δε συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ μ, για να μη νομιμοποιήσει τέτοιες αποφάσεις της πλειοψηφίας, έχοντας εκφράσει τη διαφωνία της και θέσει ερωτήματα σε προηγούμενα Δ.Σ.

«Η παράταξη μας έχει κατακρίνει την πρακτική να αναλαμβάνει ο εκάστοτε δήμαρχος τη προεδρία της ΔΕΥΑΙ και τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Έχει καταστήσει απόλυτα σαφές στο νυν δήμαρχο κ. Μπέγκα ότι η ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο, τον θέτει προ των ευθυνών του απέναντι στη ΔΕΥΑΙ. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Όσες φορές τον θέσαμε προ των ευθυνών του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ καθώς και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, απέφυγε αυτή την ανάληψη. Όπως και σε πολλά άλλα θέματα, δε λειτούργησε ως “μεγάλη” παράταξη», αναφέρει σε μια γενική της τοποθέτηση, ωστόσο στη συνέχεια δείχνει σαφή διάθεση να κρατήσει ίσες αποστάσεις.
«Είναι γεγονός ότι δε γίνονταν “τέτοια” πράγματα κατά τη θητεία προηγούμενων δημοτικών αρχών, γίνονταν όμως… “άλλα”. Η ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής είναι μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι οι συνδημότες θα την αξιολογήσουν με το χέρι στην καρδιά», σημειώνει.

Σχετικά άρθρα

Δύο μελέτες για τον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων

Διακοπή νερού στην πόλη την Τρίτη

Ηπειρωτικός Αγών