ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έτρεξαν για τον Ερμή

Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο αγώνας δρόμου «5 ώρες», με αφετηρία την πλατεία Ιωαννίνων και με τερματισμό το χωριό Άγναντα των Τζουμέρκων.

Ο αγώνας αφιερώθηκε στην μνήμη του Θεοφάνη – Ερμή Θεοχαρόπουλου στέλνοντας το μήνυμα ότι στην χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ένας σύγχρονος και ταχύτατος σχεδιασμός στον  τρόπο διάσωσης με ελικόπτερο. Πέντε ήταν και οι ώρες που ο Ερμής περίμενε να φτάσει το ελικόπτερο στα Τζουμέρκα, προκειμένου να κάνει τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο βουνό. Οι πέντε αυτές ώρες αναμονής, δίχως ιατρική φροντίδα και περίθαλψη ήταν πολύτιμες για την ζωή που χάθηκε.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος και μέλη του συλλόγου δρομέων Ιωαννίνων, τα οποία ο Σύλλογος τα συγχαίρει για την συμβολική συμμετοχή τους αλλά και για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Στόχος της οικογένειας του Ερμή, του Γιάννη και της Μαρίνας που έτρεξαν στον αγώνα, είναι ο αγώνας αυτός να πραγματοποιείται κάθε χρόνος, την περίοδο αυτή, που ο Ερμής θα γιόρταζε τα γενέθλια του.

Σχετικά άρθρα

Με καλές επιδόσεις και πολλές διακρίσεις στον 2ο Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο

Διακρίσεις για μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Ανανέωσε το ραντεβού του για το 2024