ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Μία ακόμη διοργάνωση τένις στα Γιάννενα

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο πάρκο Πυρσινέλλα θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 1 μέχρι και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το ITF Seniors 30+, με τη συμμετοχή πολλών βετεράνων αθλητών.

Κάλεσμα στο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες, απεύθυνε ο πρόεδρος του ΟΑΙ Λάζαρος Γιώτης, λέγοντας ότι θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν όμορφο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις.
Στα Γιάννενα αναμένεται να βρεθούν δεκάδες αθλητές όλων των ηλικιών άνω των 30 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια γιορτή του τένις, υπογραμμίζοντας πως το άθλημα απευθύνεται σε όλους και σε όλες τις ηλικίες.
«Στόχος μας είναι αφενός να γνωρίσει περισσότερος κόσμος το τένις και αφετέρου να προσελκύσουμε μέσα από τις μεγάλες αυτές διοργανώσεις ξένο κόσμο στα Γιάννενα, προσφέροντας και εμείς με την σειρά μας ό,τι καλύτερο μπορούμε στην αύξηση των επισκεπτών στον Όμιλο και στην περιοχή», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιώτης, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για τη στήριξη τους στη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων του ΟΑΙ.

Σχετικά άρθρα

Τένις – Ομοσπονδιακός προπονητής στους Μεσογειακούς ο Β. Σκορίλας

Έκοψε την πίτα και έθεσε νέους στόχους ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

Η νίκη του Αλέξανδρου Σκορίλα δεν ήταν αρκετή