ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Ανδρών- Γυναικών του 2025

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών θέλει να φέρει στα Γιάννενα ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων το 2025

Τον στόχο αυτό αποκάλυψε η πρόεδρος του Ν.Ο. Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου, στο πλαίσιο της βράβευσής της από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για τη συνεισφορά της στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού στα Γιάννενα μέσω των σημαντικών κωπηλατικών διοργανώσεων, πανελλήνιων και διεθνών, που διεξάγονται στη λίμνη Παμβώτιδα.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια, διεκδικώντας έναν αγώνα μεγαλύτερο για το 2025, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, στον οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές και Ομοσπονδίες, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να προσεγγίσει περισσότερους φιλάθλους. Η πόλη μας πάλι θα είναι στο επίκεντρο αθλητικά», τόνισε, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει και στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος στήριξε εμπράκτως το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2019  στα Γιάννενα.

Σχετικά άρθρα

Ικανοποιητικές δεδομένης της εποχής οι πληρότητες για το Πάσχα

Μέτρα «φρένο» στα Airbnb ζητούν οι ξενοδόχοι

Γεωργία Χαλάτση

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC