ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Να… τριτώσουν οι νίκες θέλει ο Α.Σ. Γιάννενα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που ακολούθησε το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, θέλει να δώσει ο Α.Σ. Γιάννενα, που υποδέχεται τον Ασκληπιό Τρικάλων, σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη, αν πιάσει την απόδοση των τελευταίων δύο παιχνιδιών, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να αναρριχηθεί βαθμολογικά, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόνο ήττες μέχρι σήμερα.

Τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα επιδιώξει και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, που υποδέχεται τον ΕΟ Σταυρούπολης, σήμερα στις 5 το απόγευμα, για την 5η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο ακολούθησαν δύο ήττες, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

 

Δεύτερη έξοδος για τον Πανηπειρωτικό

Δύσκολη αποστολή έχει ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ., ο οποίος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Σ. Μακεδονικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι φαβορί, με δεδομένο ότι ξεκίνησε με δύο νίκες το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Πανηπειρωτικός μπορεί να προσδοκά σε βαθμούς, αν βρεθεί σε καλή μέρα.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινούν και τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΣΠΕΔΕ. Για το πρωτάθλημα Αγοριών Κ-21, ο Α.Σ. Γιάννενα υποδέχεται στο κλειστό της Λιμνοπούλας τον Α.Ο. Πρέβεζας σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ αύριο, στις 7.30 το απόγευμα, θα γίνει η αναμέτρηση Πανηπειρωτικός Γ.Σ.-Α.Σ. Γιάννενα.

Για το πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-20, θα γίνουν αύριο οι αναμετρήσεις Α.Ο. Φιλίας Άρτας – Α.Σ. Γιάννενα στις 6 το απόγευμα και Φιλαθλητικός Πρέβεζας Γ.Σ- Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας στις 6.30 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Ηττήθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Σ. Γιάννενα και Πανηπειρωτικός

Ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-Φιλαθλητικός Πρέβεζας στην Α2 Γυναικών

Ηπειρωτικός Αγών