Στιγμιότυπο από τον αγώνα Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων - Γ.Σ. Πανηπειρωτικός
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Ηττήθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Σ. Γιάννενα και Πανηπειρωτικός

Την ήττα γνώρισαν και οι τρεις ομάδες των Ιωαννίνων, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες.

Στο ηπειρώτικο ντέρμπι της Α2 Γυναικών, ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας επικράτησε 0-3 σετ του ΠΑΣ Γιάννινα στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Η ομάδα της Πρέβεζας συνάντησε ουσιαστική αντίσταση μόνο στο 1ο σετ του παιχνιδιού, κερδίζοντας εύκολα τα άλλα δύο. Τερζίου, Σαρλή και Τζαλαλή οι καλύτερες για την ομάδα της Μαρίας Μπράγια, που δεν είχε στη διάθεσή της την τραυματία Δασκάλου, ενώ και η Καρακατσιάνη δεν ήταν στο 100% μετά τον τραυματισμό της.
Τα σετ: 23-25, 18-25, 15-25.
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια): Σιόρεντα, Σαρλή, Τάσση, Χαμπηλομάτη, Τζαλαλή, Τερζίου, Αδάμου (λ), Καρακατσιάνη, Λεράκη, Πετρουγάκη, Μάντη, Γούλα, Δραγατσούλη, Πάντου.
Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Β. Θεοδωράκης – Π. Παπαδόπουλος): Parshyna, Θεοδωράκη, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κοσμίδου (λ), Σιούλα, Ηλιάδη, Μέλου, Κούκα, Πατακιάρα, Γκίμπερτ.

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε και το δεύτερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς για τον Α.Σ. Γιάννενα, ωστόσο αυτή τη φορά ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, φτάνοντας σε match ball (16-17), αλλά οι γηπεδούχοι, με τρεις συνεχόμενους πόντους, πανηγύρισαν τη νίκη.
Τα σετ: 22-25, 25-19, 25-17, 21-25, 19-17.
Φοίνικας Αλεξ/πολης (Δ. Τσουλκανάκης): Οικονομίδου, Molla, Μάρκουλη, Αρχιμανδρίτη, Ζάικου, Μάρτση, Κοντογιάννογλου (λ), Παπαβασιλείου, Ανδρεάδη, Βούλγαρη.
Α.Σ. Γιάννινα (Κ. Τσιούπης): Ντούση, Μπούρλη, Chabai, Παππά Κ., Παππά Α., Τικμανίδου, Θεοπίστου (λ), Τάνα, Καλουτσάκη, Κακαγή.

Ήττα και μάλιστα χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση υπέστη ο Πανηπειρωτικός στη 2η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, με τον Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων να επικρατεί με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου πάλεψε μόνο στο δεύτερο σετ, ωστόσο από την αρχή του αγώνα είχε φανεί η ανωτερότητα των γηπεδούχων, με τον Στέλιο Κουτουνίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Τα σετ: 25-16, 25-21, 25-14.
ΑΣ Ελπίς (Στ. Κουτουνίδης): Όσσας, Σκλόπης, Διβάρης, Σιμητός, Μάρτσης, Χρηστάκος, Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Παχιαδάκης, Χριστοφορίδης, Κουτουνίδης, Γαλλιός, Καλτσίδης, Στάικος.
Πανηπειρωτικός (Κ. Ζιώγος): Βελογιάννης, Λαγός, Σαντζαρίδης, Βαγγέλης, Μητσόπουλος, Αποστόλου, Γεωργάκης (λ), Μιχαλάς, Θώδης, Βοζαΐτης.

Σχετικά άρθρα

Πασαδόρο από τις ΗΠΑ έκλεισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WVC

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα WVC η Κλειώ Παππά

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα