ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Ντύνει» τους κριτές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου το Επιμελητήριο

Μπλουζάκια με το λογότυπο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων θα φορούν στο εξής οι κριτές και παράγοντες των αγώνων κλασικού αθλητισμού που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, μετά από τη δωρεά της διοίκησης, με στόχο τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τη διάδοση του μηνύματος του αθλητισμού στους νέους της πόλης.

Τη δωρεά παρέδωσε το πρωί στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου, στην πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Φωτεινή Αγγέλη και το μέλος της διοίκησης Θανάση Χασκή, εκφράζοντας τη βούληση του Επιμελητηρίου να παροτρύνει τους νέους στον αθλητισμό.
Σημείωσε, ακόμη, ότι οι μεγάλες διοργανώσεις εθνικού και διεθνούς χαρακτήρα αφήνουν θετικό αποτύπωμα και στην τοπική οικονομία, ωστόσο σημείωσε ότι αυτό που προέχει είναι ο αθλητισμός.
Τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε η κ. Αγγέλη, επισημαίνοντας πως στο εξής τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, αλλά και στελέχη των αγώνων που θα διεξάγονται στην περιοχή, θα φορούν τα μπλουζάκια δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στις αθλητικές διοργανώσεις.
Κατέληξε δε λέγοντας πως είναι πολύ σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι τοπικοί φορείς να στηρίζουν τον αθλητισμό και να είναι αρωγοί στις προσπάθεις των αθλητικών φορέων.
Την άμεση ανταπόκριση του Επιμελητηρίου στο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σημείωσε ο κ. Χασκής, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τη συνεργασία όλων, το επόμενο διάστημα θα γίνουν στην περιοχή εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων