Αθλητικά

Στις επάλξεις και οι Βιδάλ, Κριζμάν, Νικολιάς

Ευχάριστα ήταν τα νέα χθες στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησαν προπονήσεις οι Νικολιάς, Κριζμάν, Βιδάλ, μπαίνοντας στο κανονικό πρόγραμμα, οπότε μπορεί να τους υπολογίζει ο Πετράκης για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα.

Οι Βιδάλ, Νικολιάς είναι παίκτες από τους οποίους περιμένει ο προπονητής να φτιάξουν παιχνίδι και να τροφοδοτήσουν την επίθεση. Ο Κριζμάν είναι μεσοεπιθετικός, μπορεί να παίξει και στην επίθεση ως περιφερειακός αλλά και φουνταριστός αν χρειαστεί. Είναι από τους μαχητικούς παίκτες, με σημαντική την απουσία του στα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ.

Αντίθετα οι Κάστρο, Αθανασιάδης, Μυστακίδης έκαναν και χθες ατομικό πρόγραμμα, αλλά εκτιμάται ότι και αυτοί θα είναι έτοιμοι για τον «μίνι τελικό» με τον Λεβαδειακό την Κυριακή. Αυτό που θέλει ο Γιάννης Πετράκης είναι να επιστρέψει η λειτουργία της ομάδας στην κανονικότητα και να μη έχει τους μισούς παίκτες τραυματίες. Σήμερα επιστρέφει ο Τσικάρσκι που είναι τιμωρημένος και αύριο ο Λίλα, καθώς σήμερα η Εθνική Αλβανίας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπήκε από χθες σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας είναι κρίσιμο και η νίκη φαντάζει ως μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Στο δίτερμα που έγινε στο ΠΕΑΚΙ, παρά το λασπωμένο τερέν λόγω της κακοκαιρίας, δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για το πώς θα παίξουν την Κυριακή και θα εξουδετερώσουν τα αυτού του Λεβαδειακού, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από ένα δίμηνο.

Τελευταία φορά που κέρδισε ο ΠΑΣ ήταν στις 22/9/2018, όπου στην 3η αγωνιστική κέρδισε 1-0 τον Άρη στα Γιάννινα. Από τότε αγνοεί τη νίκη, με συνέπεια να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού. Και ο κόσμος στα Γιάννινα ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα του. Σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Ο τεράστιος Λεό στο 94’ χάρισε τη νίκη με 2-1

Περιμένουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο

Ηπειρωτικός Αγών

Πώς θα καλύψει ο Γιαννίκης το κενό του Νικολιά

Ηπειρωτικός Αγών