Αθλητικά

Περιμένουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με Καραϊσκάκη, ενώ φούντωσαν σενάρια για παραχώρηση Νικολιά στον Παναιτωλικό.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι υπό την επίβλεψη του Αργύρη Γιαννίκη, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Ο κόουτς ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και στη συνέχεια. Τις επόμενες ημέρες θα πουν περισσότερα και θα αναλύσουν τεχνικά το επερχόμενο παιχνίδι. Οι Καρτάλης, Νικολιάς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Όμως για τον πρώτο υπάρχουν πιθανότητες να είναι στην διάθεση του προπονητή. Επειδή η ομάδα πάει καλά και είναι μόνη στην πρώτη θέση, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη δε θα είναι τηλεοπτικό, στον ΠΑΣ αναμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε υπάρχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, καθώς η χρονιά ξεκίνησε με άδειο γήπεδο, αλλά ευτυχώς στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας πηγαίνει λίγο καλά και πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας θα φέρει κόσμο». Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σε καθημερινή βάση.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου με ΠΑΟ

Χθες η ΕΠΟ όρισε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΣ – Παναθηναϊκός ότι θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στο στάδιο «Ζωσιμάδες», στις 5.15 το απόγευμα. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο μπορεί να έχουν το μυαλό στο πρωτάθλημα, αλλά θα επιδιώξουν διάκριση και στο Κύπελλο.

Ο Χριστοβασίλης για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας, οι βλέψεις μας βέβαια είναι αλλού αυτό τον καιρό, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας και τον κόσμο μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή τη φάση του κυπέλλου. Εμείς θέλαμε μια μεγάλη ομάδα για να δούμε τις δυνάμεις μας εν συγκρίσει με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας».

Σενάρια για Νικολιά

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι ομάδες καταστρώνουν τα σχέδια τους, ώστε να ενισχυθούν στις θέσεις που χρειάζονται. Στον Παναιτωλικό έχουν ξεκινήσει τις αποδεσμεύσεις παικτών και βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών για να ενισχύσουν το ρόστερ και να παλέψουν για την παραμονή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της NOVA, πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Αγρινίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Νικολιά, που ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα. O 25χρονος μέσος έκανε πέρυσι μια καλή πορεία, ωστόσο φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό Βόλου, Γλυφάδα και βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, από το 2015. Να διευκρινίσουμε ότι η NOVA γράφει για συμφωνία, ξεχνώντας ότι ο Νικολιάς δεν είναι ελεύθερος αλλά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Και για να πάει στον Παναιτωλικό, θα πρέπει να τον παραχωρήσει ο ΠΑΣ!

Εισηγητής σε σεμινάριο ο Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα είναι και από τους βασικούς εισηγητές σε ημερίδα προπονητικής που θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της πόλης, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηπείρου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ θα αναπτύξει το θέμα «ενεργητική ανοσία στο αντίπαλο πρέσινγκ». Έτερος των εισηγητών είναι ο αναλυτής αγώνων Βασίλης Καραγιάννης, που θα εξηγήσει τους κανόνες και τον τρόπο που αναλύεται ένας αγώνας.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Αντί να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία ο ΠΑΣ, διαμαρτυρήθηκε ο ΝΠΣ Βόλος!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος