ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννίκης: Δε βγήκαν αυτά που θέλαμε

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Κατ’ αρχήν δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, έχουμε 3-4 τραυματίες, θέλαμε να ξεκουράσουμε κανά δυο παίκτες. Δεν βγήκαν αυτά που θέλαμε με τα συστήματα που κάναμε σήμερα. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ με παίκτη που είχαμε έξω και μετά δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Υπενθυμίζω ότι άνθρωποι είναι οι παίκτες και έχουμε το παιχνίδι της χρονιάς στην ουσία την Τετάρτη. Πετύχαμε φέτος πολύ περισσότερα απ’ ότι θέλαμε και σε αυτό το σημείο να πω ότι σήμερα, παρότι δεν είμαι ευχαριστημένος, είναι ανθρώπινο».
Για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει το ιατρικό δελτίο, να δω ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και μετά βλέπουμε».

Δέλλας: Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: «Δεν τελείωσε ακόμη τίποτα για τον Παναιτωλικό. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε το γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ στο α’ ημίχρονο. Αυτό που μετρά για μας είναι οι τρεις βαθμοί που μας ανεβάζουν ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Σχετικά άρθρα

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει προπονητής

Ηπειρωτικός Αγών

Για τον νέο Γιαννίκη ψάχνει πάλι ο ΠΑΣ

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης