ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννίκης: Θα κάνω έκθεση, είτε μείνω είτε φύγω από τον ΠΑΣ

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε ότι ανεξάρτητα αν μείνει ή αν αποχωρήσει από την ομάδα, θα κάνει έκθεση για τη νέα σεζόν, όπως επιβάλει ο επαγγελματισμός του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου για την καλή πορεία και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε τον στόχο μας, την παραμονή πολύ νωρίς. Ήρθε η ώρα σήμερα να αλλάξουμε κάποια συστήματα, να δούμε και άλλους παίκτες, να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα χωρίς βαθμολογικό άγχος. Πιστεύω ότι έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδιαστήκαμε σε ένα τέταρτο στην αρχή και λογικό είναι αυτό με τις πολλές αλλαγές και την αλλαγή του συστήματος».
Σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα δήλωσε: «Πετύχαμε τον στόχο, δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος, οπότε μας επιτρέπει τώρα να δούμε και άλλους παίκτες. Είτε μείνω στην ομάδα είτε φύγω, να κάνω την έκθεσή μου, για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι επαγγελματισμός, αυτό γνωρίζω από εκεί πέρα που έρχομαι».

Λόπες: Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο

Ο προπονητής του Βόλου Άνχελ Λόπες δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο δοκάρια και κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Σε κάθε περίπτωση, είμασταν πάλι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, βάλαμε και κάποιους νεαρούς παίκτες όπως ο Μπάλας για να τον τσεκάρουμε».

Σχετικά άρθρα

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει προπονητής

Ηπειρωτικός Αγών

Για τον νέο Γιαννίκη ψάχνει πάλι ο ΠΑΣ

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης